Mavrovo

Destinacioni:
Vendosni destinacionin e vlefshem
Check In:
Check Out:
Te rritur:
Fëmijë:
1. Mosha
2. Mosha
3. Mosha
4. Mosha
Zgjidh numrin minimal të yjeve:

Natyrisht per çfare mund te flitet tjeter dimrit perveçse, se ku jane vendet me te bukura per te shkuar e per t’iu gezuar debores.
Mavrove njohur per bukurite natyrore qe ofron , pisten e skive , liqenin e bukur , ajrin e fresket nga malet perreth, eshte nje destinacion terheqes per apasionantet e sporteve dimerore.
Ndodhet ne veri te Maqedonis, shtrihet ne malin Bistra . Pista e Skive, qe dikur ka qene piste Olimpike ndodhet 1250 m mbi nivelin e detit , eshte 1960 m e gjate dhe eshte e pajisur me infrastrukturen me te mire, teleferiket nuk mungojne ne te katert anet e saj.

Oferta speciale për Mavrovo

Hotel Alpina

Hotel Alpina

MAVROVO
për 7 netë
p.P. 269,50 €
Hotel Radika

Hotel Radika

Leunovo, 1256 Mavrovo
për 7 netë
p.P. 346,50 €
Hotel Bistra

Hotel Bistra

1256 Mavrovo
për 7 netë
p.P. 344,30 €
Hotel Mak Petrol

Hotel Mak Petrol

Mavrovo Village, 1256 Mavrovo
për 7 netë
p.P. 177,10 €
Hotel Sport

Hotel Sport

Mavrovo, 1256 Mavrovo, Macedonia
për 7 netë
p.P. 323,40 €
Lodge Hotel Mavrovo

Lodge Hotel Mavrovo

Mavrovo, 1.256 Mavrovo
për 7 netë
p.P. 284,90 €

Sugjerimet e Amara Travel për Mavrovo

Hotel Radika

Hotel Radika

Leunovo, 1256 Mavrovo
për 7 netë
p.P. 346,50 €