Kolasin

Destinacioni:
Vendosni destinacionin e vlefshem
Check In:
Check Out:
Te rritur:
Fëmijë:
1. Mosha
2. Mosha
3. Mosha
4. Mosha
Zgjidh numrin minimal të yjeve:

Pushimet dimerore nuk kane kuptim pa debore, ski, shetitje ne mal, ushqimet tradicionale. Per te gjithe ata qe interesohen per turizmin e bardhe te skive, Kolashi eshte vendi i duhur. Pista e shkelqyer e skive, shetitjet me teleferik permes bukurise se malit Bjelasica dhe parkut nderkombetar te mbuluara kryesisht nga bora , pa harruar edhe motorret e bores e bejne edhe me te bukur kete vend .
Kolasin ndodhet ne veri te Malit te Zi, rreze malit Bjelasica dhe Sinjajevina. Qendra e skive eshte 1450 m mbi nivelin e detit, 16.5 km e gjate dhe ndodhet vetem 15 min larg nga qendra e qytetit.Gjate sezonit dimeror lartesia e bores arrin nga 1.5 deri ne 2 m lartesi dhe zgjat afershisht 120 dite , parashikohet deri ne mesin e muajit prill.

Oferta speciale për Kolasin

Apartments Jagoš Vukićević

Apartments Jagoš Vukićević

për 7 netë
p.P. 186,00 €
Private accommodation Lidija Rakočević

Private accommodation Lidija Rakočević

për 7 netë
p.P. 175,00 €
Villa Bjelasica

Villa Bjelasica

Biocinovici, 81210 Kolašin, Montenegro
për 7 netë
p.P. 209,30 €
Bianca Resort & Spa

Bianca Resort & Spa

Beppler & Jacobson Montenegro” DOO Mediteranska br.2 P.O.BOX 44 85 310 Budva
për 7 netë
p.P. 341,00 €
Four Points By Sheraton Kolasin

Four Points By Sheraton Kolasin

Radoša Maškovića, Kolasin 81210, Montenegro
për 7 netë
p.P. 300,30 €
Apartments Radović

Apartments Radović

për 7 netë
p.P. 103,95 €

Sugjerimet e Amara Travel për Kolasin

Villa Bjelasica

Villa Bjelasica

Biocinovici, 81210 Kolašin, Montenegro
për 7 netë
p.P. 209,30 €
Bianca Resort & Spa

Bianca Resort & Spa

Beppler & Jacobson Montenegro” DOO Mediteranska br.2 P.O.BOX 44 85 310 Budva
për 7 netë
p.P. 341,00 €
Four Points By Sheraton Kolasin

Four Points By Sheraton Kolasin

Radoša Maškovića, Kolasin 81210, Montenegro
për 7 netë
p.P. 300,30 €