Sivota Diamond Spa Resort

Sivota Diamond Spa Resort

Adresa: Vola 461 00, Greece
Parametrat e kërkimit:
 • Sivota Diamond Spa Resort:

  Diamond Jon-së, Sivota DIAMOND SPA RESORT, ju mirëpret në pushime më idilike që keni ëndërruar ndonjëherë të.Objektet luksoze, shërbimet e standardeve të larta dhe personeli me përvojë, ju ofrojmë një mikpritje të madhe mbi një plazh qiellore të Sivota, Bella Vraka Beach.Pesë yje Resort, me pishina të bukur noti, restorante , akomodim  mahnitëse, Qendra unike Spa dhe Qendrën e Konferencave moderne, do të ndaheni te kenaqur. 


  Shërbimet:

 • Kontrollo disponibilitetin dhe cmimet
  Nga:
  Deri:
  Të rritur
  Femijë:
  1. Mosha e fëmijës:
  2. Mosha e fëmijës:
  3. Mosha e fëmijës:
  4. Mosha e fëmijës:
 • No Reviews Available for this Hotel

Oferta Speciale për Parga-Preveze